Βόλεϊ – F4 2015-2016 Στην 3η θέση οι Παίδες

Μετά από 14 χρόνια η ομάδα Παίδων κατέκτησε το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία της μετά από τη νίκη της στον μικρό τελικό με 3-1 επι της ομάδας Κύζικος Νέας Περάμου. Τα αγόρια του Παναγιώτη Χαμπίπη προηγήθηκαν με 2-0, αλλά στη συνέχεια η Κύζικος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1. Στο 4ο σετ η ομάδα μας προηγήθηκε με 22-19, αλλά η Κύζικος πλησίασε στον ένα πόντο (23-22). Στο σημείο αυτό ο Ζαφειρόπουλος της ομάδας της Νέας Περάμου άφησε τη μπάλα στο φιλέ για το 22-24 και η κακή υποδοχή στο σερβίς του Διαμαντόπουλου επέτρεψε στον Νάρτα να τελειώσει το σετ και τον αγώνα.

Θερμά συγχαρητήρια στο προπονητικό team που αποτελείται από τον ακούραστο Παναγιώτη Χαμπίπη που για 24 χρόνια συντονίζει με αξιοθαύμαστη συνέπεια τα τμήματα βόλεϊ του σωματείου μας, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή  Κώστα Γκούντα και τον Παναγιώτη Λεβή καθώς και στους μικρούς αθλητές μας για την προσπάθεια τους που τελικά απέδωσε καρπούς. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Τα σετ: 19-25, 18-25, 25-23, 22-25

ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ : Αξιώτης Β., Κεχαγιάς Α.(αρχηγός), Ζαφειρόπουλος Α., Αντωναράκος Ε., Δρακωνάκης Μ., Πετρόπουλος Ι. / Προκοπίου Ε., Πετρόπουλος Ε., Μπρούμος Β., Ποντικίδης Π.

ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Χαμπίπης Παναγιώτης) : Διαμαντόπουλος-Κοντολέων Ο., Νάρτα Γ., Καλαθάκης Η., Σουγιουλτζόγλου Χ. (αρχηγός), Λύτρας Χ., Κολυμπίρης Δ., Καλλέργης Α. (λ), /Περπερίδης Π.(λ), Ιωαννίδης Π., / Καλλέργης Ι., Κοπιτάς Σ., Κοκοσιούλης Σ., Κοπιτάς Η., Λουκαδάκης Μ.,