Τένις: Αποτελέσματα 2ο FALL KOROPI TENNIS OPEN 2023

evriali glyfadas logo

Με την συμμετοχή 12 αθλητών εκπροσωπήθηκε ο συλλογός μας αποκομίζοντας συνολικά 24 νίκες και πολλές αγωνιστικές εμπειρίες!

Οι αθλητές ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και ΚΕΦΑΛΑ ΔΑΝΑΗ μετά από εξαιρετική εμφανιση πήραν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους στις κατηγορίες Αγοριών 14/άρια και Κοριτσιών 14/άρια αντίστοιχα. Επίσης ο Μαρκουλής Γιώργος κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλό του στην κατηγορία Αγοριών 12/άρια

Τα κορίτσια στην κατηγορία 12/άρια ΠΟΛΥΚΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΣΑΛΑΒΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΛΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ κατέλαβαν δεύτερες και τρίτες θέσεις στους ομίλους τους κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ήταν πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες σε αγώνες.

Τέλος, οι αθλητές μας ΑΒΡΑΝΤΙΝΉΣ ΜΑΡΙΟΣ στα 12/άρια και ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στα 14/άρια έκαναν εξαιρετικές προσπάθειες ως πρωτοεμφανιζομενοι σε τουρνουά.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ομιλο Αντισφαίρισης Κορωπίου που μας φιλοξένησε στα γήπεδα του και τον συγχαίρουμε για την άριστη οργάνωση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας για την προσπάθεια τους από τον Πρόεδρο Δημητρίου Γιώργο και το Δ.Σ. της Ευρυάλης Γλυφάδας.

Επόμενοι αγώνες είναι 9-16/12 στο εσωτερικό τουρνουά του συλλόγου μας.