Ρυθμική – Έναρξη προπονήσεων για Αγωνιστικό,Contest & Φεστιβαλικά

Ξεκινάνε από τη  Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας (Ν.Ζέρβα), τηρώντας όλες τις οδηγίες από τα Αρμόδια Υπουργεία και τον ΕΟΔΥ σχετικά με τη λειτουργία των αθλητικών δραστηριοτήτων

  • Για τη συμμετοχή στις προπονήσεις θα πρέπει να έχετε υποχρεωτικά μαζί σας την Ιατρική Βεβαίωση. Κάρτα Υγείας αθλήτριας (από καρδιολόγο εντός δέκα ημερών). Και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής (όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά σε προηγούμενες αναρτήσεις μας).
  • Υπενθυμίζουμε πως στο χώρο άσκησης εισέρχονται μόνο οι αθλήτριες και οι προπονήτριες, ενώ οι συνοδοί θα περιμένουν εκτός γηπέδου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.
  • Τα ωράρια θα τηρηθούν αυστηρά, για την ασφάλεια όλων και την αποφυγή συνωστισμού. Προσερχόμαστε στο γυμναστήριο την ώρα της έναρξης του μαθήματος και ΌΧΙ, νωρίτερα από πέντε λεπτά. Το ίδιο ισχύει και για την αποχώρηση.
  • Κάθε αθλήτρια φέρνει μαζί της ένα στρωματάκι γυμναστικής, μια πετσέτα και ένα ατομικό μπουκάλι με νερό.
  • Τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το γήπεδο, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, εκτός από την ώρα προπόνησης.
  • Πρόγραμμα προπονήσεων

CONTEST: Δευτέρα και Παρασκευή

Φεστιβαλικά: Τρίτη και Πέμπτη

Αγωνιστικό: Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη

Για το ωράριο θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς, λόγω τροποποίησης του.

  • Για Νέα και Ανακοινώσεις θα ενημερώνεστε στο site www.evriali.gr καθώς και στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας στο Facebook Ευρυάλη Γλυφάδας.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλους!

Τρόποι επικοινωνίας:

📩 evriali@otenet.gr

📞 210-9643112 & 210-9624516

Ωράριο Γραμματείας:

Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 21:00

Σάββατο – Κυριακή 09:00 – 14:00