Μπάσκετ: Πρόγραμμα προπονήσεων 5-6 Νοεμβρίου

Αγαπητοί γονείς,

Με αφορμη την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ακαδημίας Μπάσκετ (τουρνουά , πρωταθλήματα και φιλικά με εντός & εκτός έδρας αγώνες), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

  • Θα πραγματοποιούνται αλλαγές στις προπονήσεις των τμημάτων το Σαββατοκύριακο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα ενημερώνονται στις προπονήσεις των τμημάτων τις καθημερινές (συνήθως Τετάρτη).
  • Σε περίπτωση που κάποιοι αθλητές δεν παρευρεθούν σε προπονήσεις ώστε να ενημερωθούν θα μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε Πέμπτη απόγευμα με τους εξής τρόπους :
    • Από το website του Συλλόγου evriali.gr στην ενότητα Τελευταία Νέα στην αρχική σελίδα θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
    • Επικοινωνώντας με την Γραμματεία 17:00 – 21:00 στα τηλέφωνα 210-9643112 και 210-9624516

Επιπλέον, αλλαγές για βελτίωση των προπονητικών ωρών και της σύνθεσης των τμημάτων θα γίνουν με την οριστικοποίηση των ωρών που θα παραχωρηθούν στον Σύλλογο στα κλειστά γήπεδα, εντός του Νοεμβρίου.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα (αγώνες, τουρνουά, φιλικά) είναι υποχρεωτικό οι αθλητές και αθλήτριες να φορούν την εμφάνισή τους και όχι μόνο το κίτρινο μπλουζάκι.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των Ακαδημιών Μπάσκετ για το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου.