Η Ευρυάλη Γλυφάδας αλλάζει!

 

Με μεγάλη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα της Ευρυάλης Γλυφάδας σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη εικόνα του Συλλόγου!

Είμαστε έτοιμοι για μία νέα αθλητική σεζόν με νέα και μοντέρνα ταυτότητα που αντιπροσωπεύει την νέα εποχή για τον Σύλλογό μας. Η ανανέωση του λογότυπου διατηρεί την παράδοσή του, ενώ ταυτόχρονα αντανακλά την δυναμική προσωπικότητα της ομάδας.

Βασικό κομμάτι του λογοτύπου μας ήταν και θα είναι πάντα η ελιά, το σύμβολο του αθλητισμού και της νίκης. Το ανανεωμένο και μοντέρνο σχέδιο ενσωματώνει τα φύλλα της ελιάς με το γράμμα έψιλον της Ευρυάλης.

Από το 1986 είμαστε μέσα στον αθλητισμό και κοντά στα παιδιά, στους νέους αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν την καρδιά της Ευρυάλης Γλυφάδας. Από τη δημιουργία του ο σύλλογος στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές του αθλητισμού και έτσι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.

1. Άθληση Σώματος και Πνεύματος
2. Ευγενή Άμιλλα – Συναγωνισμός και Κοινωνικοποίηση
3. Αυτοπεποίθηση και Πειθαρχία

Με αφορμή το νέο λογότυπο θα ανανεώσουμε τις εμφανίσεις και τον ρουχισμό και θα παρουσιάσουμε και μια σειρά νέων προϊόντων για τους μικρούς μας αθλητές. Μείνετε συντονισμένοι για να γιορτάσουμε μαζί την ανανέωση μας και να ενισχύσουμε το πνεύμα ομαδικότητας!

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη οικογένεια της Ευρυάλης!