Μπάσκετ-Πρόγραμμα προπονήσεων Ακαδημίας αγοριών & κοριτσιών (ισχύει από 1-10-2020) & ενημερωτικές οδηγίες.

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι οριστικό για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ. Αλλαγές όπου χρειάζεται για την βελτίωση των ωρών και του προγράμματος προπόνησης, όπως επίσης και για την διευκόλυνση των αθλητών & αθλητριών μπορεί να πραγματοποιηθούν με προσωπική ενημέρωση τους, από τον προπονητή του τμήματος και την γραμματεία του Συλλόγου.

Για προβλήματα με τις ώρες των προπονήσεων και εσωτερικές αλλαγές για διευκόλυνση των αθλητών, ενημερώνουμε τον προπονητή του τμήματος ώστε σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Ακαδημίας να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Προσοχή : μέχρι την Κυριακή 4/10/2020 θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες για την εγγραφή (αίτηση εγγραφής & πληρωμή) των αθλητών & αθλητριών που έχουν πάρει μέρος στις προπονήσεις του Σεπτεμβρίου.

Επίσης : α) όσοι αθλητές και όσες αθλήτριες δεν έχουν εμφάνιση του Συλλόγου θα πρέπει να αγοράσουν από την Γραμματεία. Στην προπόνηση φοράμε την εμφάνιση υποχρεωτικά. β) όσοι από τους γονείς θέλουν να ασχοληθούν ως έφοροι των τμημάτων τους να ενημερώσουν τον προπονητή του τμήματος.

Τονίζουμε συνέχεια την αναγκαιότητα για τήρηση των οδηγιών της Γ.Γ.Α και του Ε.Ο.Δ.Υ. : α) Εντός του γηπέδου βρίσκονται μόνο οι αθλητές και ο προπονητής τους. Το επόμενο τμήμα εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς συνωστισμό. β) Με την οριστικοποίηση των τμημάτων οι καταστάσεις εισερχομένων – εξερχομένων για τους αθλητές θα αντικατασταθούν με νέες, με συμπληρωμένα τα στοιχεία τους. Θα συμπληρώνεται μόνο η ώρα εισόδου και θα υπογράφεται από κάθε αθλητή. γ) Χρήση αντισηπτικού στα time-out για νερό, με την χρήση ατομικών μπουκαλιών (φροντίστε να έχουν το όνομα επάνω για την περίπτωση ίδιας μάρκας). δ) Άμεση ενημέρωση του προπονητή ή της Γραμματείας σε περίπτωση αδιαθεσίας και ύποπτων συμπτωμάτων με παράλληλη απουσία από την προπόνηση.