Μπάσκετ-Πρόγραμμα Ακαδημίας αγοριών & κοριτσιών 7-13 Σεπτεμβρίου 2020

Ακολουθώντας του υγειονομικούς κανόνες για την λειτουργία της Ακαδημίας η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, με την άψογη συνεργασία και κατανόηση όλων των γονέων και των αθλητών μας. Οι εγγραφές και οι προπονήσεις συνεχίζονται….

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι προσωρινό και αφορά την εβδομάδα 7-13 Σεπτεμβρίου. Την Κυριακή 13/9 θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, το οποίο θα είναι πάρα πολύ κοντά στο οριστικό.

Στο πρόγραμμα τα τμήματα είναι με το έτος γέννησης των αθλητών και αθλητριών. Για τα τμήματα των Παμπαίδων , Μίνι, Προμίνι, Παγκορασίδων και Μίνι κοριτσιών υπάρχει επικοινωνία με τους εφόρους και τους προπονητές των τμημάτων. Ενημέρωση για την σύνθεση των τμημάτων αυτών μπορεί να γίνει τηλεφωνικά από την Γραμματεία του Συλλόγου.

Για την συμμετοχή στην προπόνηση έστω και με την μορφή δοκιμής είναι υποχρεωτικό, οι αθλητές και οι αθλήτριες να έχουν συμπληρωμένη μαζί τους την Κάρτα Υγείας και την Ιατρική βεβαίωση covid-19. Έντυπα μπορείτε να προμηθευτείτε από την Γραμματεία ή να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF για εκτύπωση από εδώ: