Μπάσκετ- Πρόγραμμα Ακαδημίας αγοριών & κοριτσιών 21 – 27 Σεπτεμβρίου 2020

!!! Διαβάστε προσεκτικά την σημαντική ενημέρωση για το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, το οποίο παραμένει το ίδιο με της προηγούμενης χωρίς αλλαγές, όμως λόγω των νέων οδηγιών για τους αθλητικούς χώρους, της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ., που αφορούν την Αττική για το διάστημα από 21-9 έως 4-10, πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές και εντός της εβδομάδας.

!!! Αναμένοντας διευκρινιστικές οδηγίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα από το site του Συλλόγου για οποιαδήποτε αλλαγή. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε καθημερινά από το site του Συλλόγου για αλλαγές στις προπονήσεις.

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι σχεδόν οριστικό για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ. Αλλαγές όπου χρειάζεται για την βελτίωση των ωρών και του προγράμματος προπόνησης, όπως επίσης και για την διευκόλυνση των αθλητών & αθλητριών θα γίνουν σύντομα:

α. με την οριστικοποίηση των ωρών των κλειστών γηπέδων

β. με την ολοκλήρωση των εργασιών του 3ου γηπέδου στα ανοιχτά της Ευρυάλης.

Επίσης μικρές αλλαγές θα υπάρξουν με την ολοκλήρωση της σύνθεσης των τμημάτων και τον τελικό διαχωρισμό τους.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα με τις ώρες των προπονήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Ακαδημίας Μπάσκετ το Σαββατοκύριακο, πρωινές ώρες.

Τα αγωνιστικά τμήματα Εφήβων , Παίδων , Νεανίδων , Κορασίδων ενημερώνονται από τους προπονητές και εφόρους των αντίστοιχων τμημάτων.