Εγγραφές Ακαδημιών (Μπάσκετ-Ρυθμική-Τένις)

📢 Νέα σεζόν με όρεξη για άθληση στην μεγάλη οικογένεια της Ευρυάλης!

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Ευρυάλης ξεκινούν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου!

Η διαδικασία εγγραφής για τους νέους Αθλητές/Αθλήτριες, αλλά και για όσους/όσες έχουν ήδη ενταχθεί στο δυναμικό του Συλλόγου έχει ως εξής :

1. Προμηθευόμαστε από την Γραμματεία του Συλλόγου το Έντυπο Εγγραφής, το οποίο συμπληρώνεται από τον/την κηδεμόνα, την Κάρτα Υγείας Αθλητή και την Ιατρική Βεβαίωση Covid-19. 

Τονίζεται ότι η Κάρτα Υγείας Αθλητή και η Ιατρική Βεβαίωση για Covid-19 πρέπει να προσκομιστούν συμπληρωμένα από γιατρό άμεσα, καθώς δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στις προπονήσεις, αθλουμένων που δεν έχουν τα παραπάνω απαραίτητα δικαιολογητικά. 

2. Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την κατάθεση των συμπληρωμένων εντύπων στην Γραμματεία και την πληρωμή της εγγραφής και συνδρομής του 1ου μήνα.   

Προσοχή: Για την είσοδο στα γραφεία του Συλλόγου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας!!!

Τέλος, σημειώνεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής 

Η υγεία των αθλουμένων μας πάνω από όλα!

Αναφορικά με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τις προπονήσεις των αθλητών σχετικά με τον Covid-19, η Ευρυάλη θέτει ως βασική της προτεραιότητα την ασφαλή άθληση των αθλητών/αθλητριών, έχοντας μεριμνήσει για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων υγειονομικής προστασίας όπως υποδεικνύονται από τις ανακοινώσεις των  αρμόδιων φορέων, της Γ.Γ.Α. και του Υπουργείου Υγείας. 

Αναλυτικότερα, αυτά περιλαμβάνουν την εξασφάλιση τόσο των μέτρων ατομικής υγιεινής όσο και της υγιεινής των εγκαταστάσεων άθλησης μέσω των κατάλληλων διαδικασιών απολύμανσης εγκαταστάσεων και αθλητικού εξοπλισμού, καθώς και την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας. 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων θα ειδοποιηθούν από τους προπονητές και τους εφόρους τους.

Τρόποι επικοινωνίας:

📩 evriali@otenet.gr

📞 210-9643112 & 210-9624516

Ωράριο Γραμματείας:

Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 21:00

Σάββατο – Κυριακή 09:00 – 14:00

🟢🟡 Καλή αθλητική χρονιά στους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας!