Α.Γ.Ο.Γ. ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Επίσημη ενημέρωση για την λειτουργία του Συλλόγου από 3/11/2020.

Λίγες ώρες νωρίτερα με δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανακοινώθηκε η οριστική αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Το δελτίο τύπου με τις αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3162-2020-11-02-15-14-29

  • Ο Α.Γ.Ο. Ευρυάλη Γλυφάδας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναστείλει κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα όλων των τμημάτων του (Μπάσκετ – Τένις – Ρυθμική), από τις 3/11/2020 και για ένα μήνα.
  • Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Συλλόγου, τα οποία θα είναι ανοιχτά για την περίοδο της αναστολής από Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 – 21:00.
  • Ενημέρωση για αλλαγές στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ θα έχετε μέσω του site του Συλλόγου www.evriali.gr
  • Επίσης μέσω του site μας, θα υπάρχει ενημέρωση και επικοινωνία με τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου από τους προπονητές μας.

Με την ευχή να μείνουμε όλοι υγιείς, περιμένουμε με ανυπομονησία να ανακοινώσουμε το συντομότερο δυνατό και πάλι, την έναρξη των αθλητικών μας δραστηριοτήτων και τους αθλητές και αθλήτριές μας να ασχολούνται με τα αγαπημένα τους αθλήματα.