Τένις -Αποτελέσματα 1ου Διασυλλογικού Τουρνουά green ball 2017

Με μεγάλη επιτυχία  και με πολλούς και  συναρπαστικούς αγώνες  πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε του διασυλλογικό τουρνουά green ball του συλλόγου μας σε συνεργασία και τον Α.Γ.Ο ΑΙΟΛΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Έλαβαν μέρος  περισσότεροι από 20 αθλητές όπου αγωνίστηκαν στην  α φάση των αγώνων  με το σύστημα round robin (όμιλος) ενώ στη  β και τελική φάση των αγώνων προκρίθηκαν 8 αθλητές και αγωνίστηκαν με το σύστημα νοκ αουτ.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η θέση :ΣΟΥΛΕΛΕ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ( Α.Γ.Ο.Γ  ΕΥΡΥΑΛΗ)

2η θέση :ΠΑΤΣΙΑΝΤΖΗ ΚΩΝ/ΝΑ( Α.Γ.Ο.Γ ΕΥΡΥΑΛΗ)

3η θέση : ΣΑΡΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ     (   Α.Γ.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)

4η θέση :ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΑ   (Α.Γ.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)

Μετά το τέλος των αγώνων παρουσία γονέων και φίλων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των κυπέλλων και των  μεταλλίων στους νικητές  καθώς επίσης και βράβευση του συλλόγου με τα περισσότερα κερδισμένα games στο τουρνουά, με νικητή τον συλλογό μας με 135 games έναντι  121  games του ΑΙΟΛΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.Τέλος το βραβείο fair play απονεμήθηκε στην άθλητριά μας  Μαστρογιάννη Χριστίνα για το ήθος της και την αγωνιστική της συμπεριφορά στον αγώνα της με τον Σαράντη Άγγελο.

Ο Πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς και το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρουν και ευχαριστούν   τους αθλητές  για την προσπαθειά τους και τους προπονητές για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

Σύντομα ο συλλογό μας θα ανακοινώσει τα τουρνουά red & orange ball.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav