Μπάσκετ – Ξεκινάμε…. 1 Ιουνίου 2020 και πάλι στο γήπεδο.

Από την 1 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τελικά οι προπονήσεις των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου. Μετά την συνάντηση των Σωματείων με τον Δήμο Γλυφάδας, για την ασφαλέστερη έναρξη των προπονήσεων και την καλύτερη προετοιμασία των χώρων άθλησης αποφασίστηκε η έναρξη των προπονήσεων να μετατεθεί την 1 Ιουνίου 2020.

Όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στις προπονήσεις δηλώστε τηλεφωνικά συμμετοχή στην γραμματεία του Συλλόγου από Δευτέρα ως Παρασκευή 19:30 – 21:00. Όσοι είχατε συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν χρειάζεται να δηλώσετε και πάλι.

Η δήλωση είναι υποχρεωτική για την κατάρτιση του προγράμματος, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν, στο σύνολο των αθλητών ανά προπόνηση.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε ανοιχτά και σε κλειστά γήπεδα για αθλητές-τριες 2007 και μεγαλύτερους-ες . Αναμένουμε νεότερη ενημέρωση για μικρότερους αθλητές-τριες εντός των ημερών.

Η ανάρτηση του νέου προγράμματος θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας !

Προσοχή : στον χώρο της αθλητικής εγκατάστασης είναι υποχρεωτική η βεβαίωση ιατρού, με συγκεκριμένα έντυπα και διαδικασία η οποία περιγράφεται αναλυτικά σε προηγούμενες αναρτήσεις στο site μας. Διαβάστε παρακάτω δεκάλογο υγιεινής για τον αθλητή.

Δεκάλογος Υγείας Αθλητή