Βόλεϊ-Ανακοίνωση τμήματος Βόλεϊ

Οι επιτυχίες των αναπτυξιακών τμημάτων Βόλεϊ του σωματείου μας έχουν ανοίξει την όρεξη κάποιων που χρησιμοποιούν την προσφιλή τους τακτική να πιέζουν το σωματείο βάζοντας μπροστά τους γονείς των αθλητών/τριών τάζοντας τους” λαγούς  και πετραχήλια”.

Επειδή τέτοιου είδους πρακτικές γίνονται ολοένα και πιο συχνές ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι στο σωματείο μας υπάρχουν κανονισμοί και διαδικασίες τις οποίες θα πρέπει να σέβονται και ακολουθούν όλοι,αθλητές/τριες,γονείς  και όσα σωματεία ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες τους με αθλητές /τριες   από το σωματείο  μας.

Είμαστε ανοικτοί σε όσους επιθυμούν συνεργασία μαζί μας με την προϋπόθεση ότι τηρούνται η δεοντολογία και οι βασικοί κανόνες ηθικής.

Επίσης κάνουμε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι σε καμία περίπτωση το σωματείο μας δεν πρόκειται να υποκύψει σε πιέσεις, εκβιασμούς και απειλές ιδιαίτερα από γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν διδαχθεί το βόλεϊ στους κόλπους του συλλόγου μας και έχουν αναδειχθεί από τη μαζική συμμετοχή της Ευρυάλης σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

volleyball