Ρυθμική-Έναρξη προπονήσεων

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Μετά την  γνωστοποίηση από τον Δήμο Γλυφάδας σχετικά με τον χώρο και τις ώρες που μας διαθέτουν για την επανέναρξη των προπονήσεών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω:

 

  • Η εφαρμογή του νέου προγράμματος προπόνησης θα ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και του Υπουργείου Υγείας.
  • Οι προπονήσεις για το αγωνιστικό και για τις αθλήτριες που ανήκαν στα τμήματα Contest και Φεστιβαλικά-Γυμναστράδες θα γίνονται στο Δ.Α.Κ  Γλυφάδας, ξεκινωντας από αυτήν την εβδομάδα και ημέρα Παρασκευή.
  • Για το αναλυτικό  πρόγραμμα των προπονήσεων  θα ενημερωθείτε άμμεσα μέσω email (για όσες  αθλήτριες  έχουν εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον. )
  • Το καινούργιο πρόγραμμα των τμημάτων, θα διαμορφωθεί ανάλογα με την συμμετοχή, το τμήμα που ανήκαν και την ηλικία των αθλητριών.
  • Με τις παρούσες συνθήκες και τον περιορισμό των διαθέσιμων ωρών προπόνησης, για καινούργιες συμμετοχές,θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας αν και εφ’οσον υπάρχει δυνατότητα. Μπορείτε να δηλώσετε είτε μέσω της φόρμας η και τηλεφωνικά μια και η γραμματεία του συλλόγου μας, λειτουργεί κανονικά.
  • Τηρούμε τις αποστάσεις, δεν ερχόμαστε σε επαφή και η προπόνηση προσαρμόζεται με βάση την σταδιακή επανένταξη των αθλητριών και του  υγειονομικού πρωτοκόλλου της  Γ.Γ.Α.  και με εξειδικευμένο ασκησιολόγιο.
  • Η κάθε αθλήτρια θα πρέπει να έχει μαζί της ένα στρωματάκι γυμναστικής η και μια μεγάλη πετσέτα καθώς και μια μικρή  για δική της αποκλειστικά χρήση, νερό και αντισηπτικό.Καθώς και το ατομικό όργανο που θα οριστεί από την προπονήτρια για την εκάστοτε προπόνηση.(π.χ. μπαλα,κορινες κ.τ.λ.)
  • Υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά πως η Ιατρική βεβαίωση που ζητάει η  Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της  Γ.Γ.Α. για όλα τα αθλήματα (τα έντυπα υπάρχουν στο  site μας) είναι υποχρεωτική για την είσοδο στο χώρο προπόνησης  όπου θα πρέπει  να προσκομιστεί.
  • Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που αθλούμενος/η έχει νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19 και επιθυμεί να αθληθεί εντατικά θα πρέπει να εξετάζεται από καρδιολόγο, καθώς ο ιός δύναται να προκαλέσει καρδιακές βλάβες.
  • Κατά τα λοιπά και για τους αθλητές/τριες και αθλούμενους/ες άνω των 13 ετών ισχύουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα στις οδηγίες ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους, στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-
  • Σε κλειστά γήπεδα ο αριθμός των αθλούμενων είναι περιορισμένος και είναι  1 άτομο ανά 20τ.μ .

 

Επιστρέφουμε με ασφάλεια στην αγαπημένη μας αθλητική δραστηριότητα!BeFunky-collage