Βόλεϊ : Η ομάδα των Κορασίδων Α στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων στην Ναύπακτο 28-30 Ιουνίου 2019

 'Ετοιμη η Ναύπακτος για το 3ο Διεθνές τουρνουά Κορασίδων

Στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος της πετοσφαίρισης στους νέους, της συνάντησης νέων της Ευρώπης με διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής και της διασκέδασης των νέων μέσα από τον αθλητισμό, αλλά και προβολή της πόλης μας, της Γλυφάδας μας, μέσω της συμμετοχής της, η ομάδα των Κορασίδων Α του Συλλόγου μας, θα συμμετάσχει στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ναυπάκτου στις 28-30 Ιουνίου 2019. Στόχος είναι η ΕΥΡΥΑΛΗ, ως Σύλλογος και Τμήμα Βόλεϊ να δημιουργήσει γέφυρες φιλίας και συνεργασίας εντός κι εκτός συνόρων, ανταλλάσσοντας απόψεις αλλά και γνωρίζοντας διαφορετικούς τρόπους προετοιμασίας και σκέψης.

Έχοντας την αιγίδα Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Υπουργείου Τουρισμού καθώς και την έγκριση της ΕΟΠΕ, η διοργάνωση αποκτά πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, πόσο δε της Δυτικής Ελλάδας.

Εκτός από την Ομόνοια Ναυπάκτου που έχει αναλάβει το σύνολο του εγχειρήματος συνδιοργανωτές σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δήμος Ναυπακτίας, και κυρίως η ΚΟΙΝΣΕΠ “Προβάλλω τη Ναυπακτία” που από την πρώτη κιόλας χρονιά αγκάλιασε τη διοργάνωση και συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίησή της

Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες. Εκτός από τη διοργανώτρια ΟΜΟΝΟΙΑ θα λάβουν μέρος η ASD Roccalumera Pallavollo (Ιταλία), η OK Han Pijesak (Βοσνία-Ερζεγοβίνη), η Ευρυάλη Γλυφάδαςο Ακρίτας Καλαμάτας, ο Σπαρτιατικός ΓΣ, ο Ιάσονας Νίκαιας, και ο Τελαμώνας Σαλαμίνας. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.