Γιορτή Ρυθμικής Γυμναστικής 2018

thumbnail_Untitled1

Λάμψη ,ομορφιά και μοναδικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γονείς, συγγενείς και φίλοι της Ρυθμικής Γυμναστικής στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου μας «Α.Γ.Ο. ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ», που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δ.Α.Κ Γλυφάδας τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Περισσότερες από 250 αθλήτριες όλων των τμημάτων (Aγωνιστικό , Contest, Προαγωνιστικό Φεστιβαλικά και Ακαδημίες) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας με μοναδική δεξιοτεχνία και χάρη τα προγράμματά τους.

Το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής έδωσε ο Πρόεδρός μας κ. Στέλιος Μυλωνάς, ενώ την όλη επιμέλεια και παρουσίαση είχε η Τεχνική Διευθύντρια Ρυθμικής του Συλλόγου μας κα. Λυδία Αργυράκη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο, το Δ.Σ και τις Προπονήτριες του Συλλόγου μας για την καταπληκτική δουλειά που γίνεται, ενώ εξέφρασε την ευχαρίστησή του που παραβρέθηκε αναμεσά σε τόσες πολλές μικρές αθλήτριες, γονείς και φιλάθλους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας, κ. Αιμίλιος Βουγιουκλάκης καθώς και πολλές εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης μας και του αθλητισμού.

Για την προσφορά της στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, από τον Πρόεδρο κ. Στέλιο Μυλωνά, στην κα Μαίρη Παπάζογλου, Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του Κ.Α.Π.ΠΑ Γλυφάδας.

Σε όλες τις αθλήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Εκ μέρους του Προέδρου κ. Στέλιου Μυλωνά, του Δ.Σ και των προπονητριών, σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας και σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!

Τα μαθήματα συνεχίζονται έως το τέλος Ιουνίου!

IMG_0031

IMG_0105

IMG_8205

IMG_8367

IMG_8880

IMG_9581

IMG_9949

KAN_4372

KAN_4857

SAR-262

thumbnail_IMG_0035

thumbnail_IMG_8527

thumbnail_KAN_3923

thumbnail_KAN_4385

thumbnail_KAN_4519