Τένις-Εντατικά μαθήματα Ιουλίου,εγγραφές έως 30/6

Το τένις είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως αθλήματα. Τα οφέλη του είναι πολύ σημαντικά  για τη σωματική υγεία αλλά και για την πνευματική και ψυχική. Συμβάλλει στην  αύξηση της φυσικής  κατάστασης, τη μείωση του σωματικού λίπους καθώς και στην αποφυγή καρδιαγγειακών νοσημάτων. Παράλληλα, οδηγεί σε πνευματική εγρήγορση καθώς απαιτεί σχεδιασμό κινήσεων, ανάγνωση των κινήσεων του αντιπάλου και λήψη άμεσων αποφάσεων. Και φυσικά, καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και τον γόνιμο ανταγωνισμό.

Το “EVERY DAY TENNIS είναι ένα πρόγραμμα για παιδιά και ενήλικες  μέσα στα πλαίσια του οποίου ο συμμετέχων μπορεί να παίζει τένις κάθε μέρα όλο τον Ιούλιο (1-31/7). Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο απευθύνεται φυσικά σε όλες τις ηλικίες, προσφέρει:

Για τους ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ: ταχεία εκμάθηση του αθλήματος μέσω καθημερινών μαθημάτων και προετοιμασία για την νέα τενιστική χρονιά.

Για τους ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ :Βελτίωση φυσικής κατάστασης,τεχνικής χτυπημάτων και τακτικής μονού και διπλού παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ενδείκνυται ειδικά για τα ΠΑΙΔΙΑ, που απαλλαγμένα πια από τις σχολικές τους υποχρεώσεις μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα, καθημερινά καλοκαιρινά μαθήματα τένις, αλλά και μοναδική ευκαιρία  να συμμετέχουν μαζί με  τους γονείς τους  σε ένα αθλητικό πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ:2/7-13/7

Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ:16/7-31/7

Α+Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ :1/7-31/7

Εγγραφές έως τις 30/06/2018.Πληροφορίες καθημερινά 17.00-21.00 στη γραμματεία του συλλόγου 2109643112 & 2109624516

Δηλώστε συμμετοχή  για το “ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΝΙΣ” για να είναι το καλοκαίρι σας γεμάτο τένις!!!

*Περιορισμένος αριθμός αθλουμένων.

c3434183