Μπάσκετ-Γιορτή λήξης 2016

30 χρόνια ΕΥΡΥΑΛΗ και η Γιορτή του Μπάσκετ τελείωσε μόλις πριν από λίγες ώρες. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους. Με πολύ καλή διάθεση, ζωντάνια κι ενθουσιασμό, οι αθλητές μας ήταν η ψυχή της γιορτής. Χειροκρότησαν τους συναθλητές και τις συναθλητριές τους και με ένα μεγάλο χαμόγελο φόρεσαν τα μετάλλια και σήκωσαν τα κύπελλά τους. Νικητές είναι όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την αθλητική βελτίωση που σημείωσαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Contest Final

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών και τους φίλους του Συλλόγου, που γέμισαν τις κερκίδες του ανοιχτού μας γηπέδου και με υπομονή παρακολούθησαν όλη τη γιορτή. Η παρουσία σας στις δραστηριότητες του Συλλόγου και η ενεργή συμμετοχή σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση στο Σύλλογο, στους προπονητές και ακόμη μεγαλύτερη στους αθλητές μας.

Kerkida Final

Το παιδικό μας θα αγωνίζεται το 2016-2017 στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Η βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Παπανικολάου Γιώργο. Ευχόμαστε υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

U16 + Dimarxos Final

Ο πρόεδρος Μυλωνάς Στέλιος, το Δ.Σ. και οι προπονητές του Συλλόγου σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι!!

Girls 2016 Final

Coaches Final