Ρυθμική-Διεθνές Τουρνουά ROYAL CROWN

Σε μία καταπληκτική διοργάνωση τόσο από πλευράς επιπέδου όσο και από οργάνωση το ROYAL CROWN  στην Θεσσαλονίκη είχαν την χαρά να συμμετέχουν οι αθλήτριες μας Κουριέρη Αναστασία,Καρτσαγκούλη Θεανώ,Αποστολίδη Λίλιαν,Βέργου Ιφιγένεια και Δευτεραίου Κωνσταντίνα που γέμισαν με εμπειρίες αφού μπόρεσαν να παρακολουθήσουν και να συναγωνιστούν αθλήτριες υψηλού επιπέδου από Ρωσία ,Ισραήλ κτλ.

Στο ROYAL CROWN συμμετείχαν περίπου 400 αθλήτριες από 41 ομάδες.Μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας τα 3 μετάλλια που κέρδισε: 2 χρυσά (Δευτεραίου Κων/να 1η θέση στο ελεύθερο και στο σχοινάκι),1 ασημένιο (Βέργου Ιφιγένεια 2η θέση στο σχοινάκι και 4η θέση στο ελεύθερο)και Κουριέρη Αναστασία 9η θέση στις κορίνες.

Τα κορίτσια μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενα από την προπονήτρια τους Κα Αργυράκη  Λυδία.

Όπως τόνισε η Κα Αργυράκη είναι εμπειρίες ζωής αυτές για τις αθλήτριες και χαίρομαι που η παλιά μου συναθλήτρια στην Εθνική ομάδα και νυν πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Αρίων Πανοράματος Έλενα Καιτατζίδου η οποία έχει και την γνώση αλλά και την εμπειρία πάνω στο άθλημα,διοργάνωσε τόσο άψογα αυτό το τόσο υψηλών προδιαγραφών Διεθνές Τουρνουά. Ήταν χαρά μας η συμμετοχή.!

ΘΕΣ 1

ΘΕΣΣ 2

ΘΕΣΣ 3

ΘΕΣΣ 4

ΘΕΣΣ 5

ΘΕΣΣ 6

ΘΕΣΣ 7

ΘΕΣΣ 8

ΘΕΣΣ 9

ΘΕΣΣ 10

ΘΕΣΣ 11

ΘΕΣΣ 12

ΘΕΣΣ 13

ΘΕΣΣ 14

ΘΕΣΣ 15

ΘΕΣΣ 17

ΘΕΣΣ 18