Ρυθμική-Γιορτή 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 2019

Α.Γ.Ο ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ένα σπουδαίο θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γονείς, συγγενείς και φίλοι της Ρυθμικής Γυμναστικής στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δ.Α.Κ Γλυφάδας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Πιο εντυπωσιακές από ποτέ, περισσότερες από 250 αθλήτριες όλων των τμημάτων (Aγωνιστικό , Contest, Προαγωνιστικό Φεστιβαλικά και Ακαδημίες) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους.

Τη γιορτή άνοιξε ο Πρόεδρός κ. Στέλιος Μυλωνάς, ενώ την όλη επιμέλεια και παρουσίαση είχε η Τεχνική Διευθύντρια Ρυθμικής του Συλλόγου μας κα.  Λυδία Αργυράκη.

Όπως κάθε χρόνο μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου ,ο οποίος  έκανε την βράβευση-απονομή των κυπέλλων στις αθλήτριες του αγωνιστικού καθώς και στην προπονήτρια τους κα. Λυδία Αργυράκη τιμητική πλακέτα, για τις διακρίσεις και τα μετάλλια που έχουν χαρίσει στην Ευρυάλη την φετινή χρονιά,αλλά και στην Γλυφάδα μας.

Σε όλες τις αθλήτριες, όλων των τμημάτων μας, απονεμήθηκαν μετάλλια για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους. Παρευρέθηκαν κοντά μας και έκαναν τις βραβεύσεις :

Ο κ. Νίκος Λεβετσοβίτης  πρόεδρος Κ.Α.Π.ΠΑ  και Δημοτικός Σύμβουλος

Η κα. Μαίρη Παπάζογλου  Δημοτική Σύμβουλος κιαι Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ.

Η κα.Σάσα Πατεράκη  Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος.

Ο κ.Βουγιουκλάκης Αιμίλιος – Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος.

Ο κ. Θεοδοσόπουλος Στέλιος- Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Η  Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα»

Ο κ. Γιάχος Παναγιώτης Δημοτικίς Σύμβουλος με την  παράταξη «Η  Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα»

Ο κ. Χάρος Χρήστος εκ μέρους της Δημοτικής παράταξης «Η  Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα»

Ο κ. Τάκης Φύσσας –Πρωταθλητής Ευρώπης 2004 στο Ποδόσφαιρο και Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία.

Η γιορτή μας έκλεισε με το καθιερωμένο κέρασμα παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία Σόβολος Γλυφάδας με πολλά χαμόγελα και αγκαλιές!

Εκ μέρους του Προέδρου κ. Στέλιου Μυλωνά, του Δ.Σ και των προπονητριών, σας ευχαριστούμε για το δυναμικό παρόν σας και σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!

Τα μαθήματα συνεχίζονται έως το τέλος Ιουνίου!

g1

g2

g3

g4

g5

g6

g7

g8

g9

g10g11

g12

g13

g14

g15

g16

g17

g18

g19

g20

g21

g22

g23

g24

g26

g27

g28

g29

g30

g31

g32

g33

g34

g35

g36

g38g37