Δελτίο Τύπου-Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο ΑΓΟ ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ το Σαββάτο 15 Φεβρουαρίου 2020 σε μια όμορφη εκδήλωση στο κλειστό Γυμναστήριο ΟΔ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του,που συνέπεσε με τα 34α γενέθλια της ίδρυσης του, το 1986.

Στην εκδήλωση που ευλόγησε ο πατέρας Πέτρος βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από την Ρυθμική Γυμναστική οι αθλήτριες μας Βογιατζή Σοφία για την εισαγωγή της στην σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, και Λαζαράκη Μαρία για την εισαγωγή της στη σχολή Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Από το βόλεϊ ο Σαμοθράκης Κροισος για την εισαγωγή του στη σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης  του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Περπερίδης Παναγιώτης για την εισαγωγή του στην Οδοντιατρική Αθήνας, η Ξυδιά Εβελίνα για την εισαγωγή της στα ΤΕΦΦΑ Αθήνας και η Γεωργακοπούλου Άννα για την εισαγωγή της στην σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Από το Μπάσκετ ο Δαμίγος Χάρης για την εισαγωγή του στην Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,ο Παπαδόπουλος Βασίλης για την εισαγωγη του στην σχολη Οικονικης Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο Αβραμίδης Μάριος για την εισαγωγή του στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών- Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ,ο Αβραμίδης Μάριος για την εισαγωγη του στην σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, και τον Παντζαβέλη Γιώργο για την εισαγωγή του στην σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος μας Παπανικολάου Γιώργος οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νότιου Τομέα Κοι Κοι Σπανάκης Βασίλης και Καλλιάανος  Ιωάννης, ο Κος  Αγγελόπουλος Γιώργος Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Εσόδων,ο,Κος Κασσέρης Μάριος Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων, ο Κος Νίκος Λεβετσοβ’ιτης  Πρόεδρος του Γκόλφ ,η  Κα Ελένη Καράχου-Σκουταρη Αντιπρόεδρος ΚΑΠΠΑ, η Κα Βαμβακερού Γεωργία Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,ο Κος Κουρουπάκης Στέλιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Κος Σκαλτσάς Παναγιώτης Πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας και ο Κος Νικολάκης Γιωργος Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσια τους οι χορηγοι του συλλόγου  Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ και το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ” Η ΜΑΘΗΣΗ”.

θέλουμε επισης να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας τους γονείς τους και τους φίλους του συλλογου μας για την DSC09135παρουσία τους. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

DSC09133DSC09147

 

DSC09133

DSC09158  DSC09181